7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
tara23 uvařila 23. 9. 2024 09:58 Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci 0 0 Okomentovat
Pomalý hrnec Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci Anna Kocikova 260 min
Sekaná à la svíčková je báječná kombinace šťavnatého masa s jemnou omáčkou ze zeleniny a smetany. Hotová je navíc za chvíli
Obwarzanky jsou podobné preclíkům. Kroužky z kynutého těsta sypané sezamem je třeba před pečením speciálně upravit
Pět kroků k dokonalé houbové omáčce: Krémovou konzistenci zajistí smetana ke šlehání, o vynikající chuť se postarají hříbky