Retro okénko: Co se svačilo za socialismu? Mléko s rohlíkem ve škole, od maminky chleba s paštikou v ubrousku a jablko
Voňavá polévka s drožďovými noky: Tradiční zavářka je rychlá a levná, ozvláštní ji bylinky a roztomilý tvar
Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Anna Kocikova uvařila 11. 11. 2018 17:37 Husa pomalu pečená, předem naložená v rozmarýnovo-solném láku 0 0 Okomentovat
Pečená červená řepa, jak si ji zamilujete: Dokonale sladká a voňavá zelenina z trouby je jednoduchá na přípravu
Sorbet, šerbet, dřeň nebo tříšť? Ledové osvěžení jako z luxusní restaurace připravíte během pár minut
VIDEO: Kde se levně najíst na pražském letišti? Zhruba za 200 Kč se dobře najíte i napijete ještě před odbavením