Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn čerstvý - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 112 kJ /
266 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky6,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kuřecí přírodní plátek Videorecept

Kuřecí přírodní plátek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí přírodní plátek nemusí být pouze fádní kus masa dušeného na páře. Stačí si dát trochu práce s vhodným ochucením a přípravou, a rodině naservírujeme výborný a…

1974andrea

35 min

Pečené uzené koleno Videorecept

Pečené uzené koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jídlo pro pořádné chlapy, to je dokřupava vypečené vepřové koleno. Příprava zabere trochu více času, ale stojí za to. Medová marináda dodá masu nádhernou barvu a…

vseumel

120 min

Bramborová focaccia

Bramborová focaccia

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bramborová focaccia, jemně ochucená bylinkami a olivovým olejem, s lehce křupavou kůrkou na povrchu, je skvělá volba k různým pokrmům nebo jen tak samotná. Tento recept…

maris

150 min

Grilované makrely Videorecept

Grilované makrely

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Léto je čas slunění, dovolených a oblíbeného grilování. Zkoušeli jste už někdy grilovanou makrelu? Pojďme si ji připravit. Stačí jen několik surovin, nasolenou a…

Tomas Dytrych

30 min

Pečené hříbky

Pečené hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hříbky důkladně očistíme a překrojíme podélně na půl. Zapékací misku vymažeme silně sádlem, rozložíme houby, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme plátky slaniny a dáme…

Srnčí kotleta ve slanině

Srnčí kotleta ve slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, potřeme olejem, okořeníme (Divočina, kůra), osolíme a spolu s větvičkou rozmarýnu necháme přikryté v lednici odpočinou cca 24 hod. …

Buřty na pivu speciál

Buřty na pivu speciál

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nařež buřty dle fantazie jako na pečení na ohni, prořízni pak podélně do půlky.Nakrájej cibuli červenou i bílou na kolečka a vytvoř lůžko v pečící nádobě, potom papriky…

HONZA 1500

180 min

Jehněčí na kořenové zelenině

Jehněčí na kořenové zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Časově náročnější příprava masa, která se bude hodit ke slavnostnějšímu, třeba velikonočnímu obědu, vás odmění dokonalou chutí a vůní. Koření, víno a zelenina. Jak…

mika59

210 min

Plněná focaccia

Plněná focaccia

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Z ingrediencí na těsto vznikne hladké měkké těsto, které necháme vykynout (může nám pomoci pekárna). Vykynuté rozdělíme na dvě části, jednu dáme stranou, druhou vyválíme…

zizala

150 min

Uzená pečeně na dvě varianty

Uzená pečeně na dvě varianty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do uzené pečeně uděláme hluboké zářezy - pozor, nedokrajujeme, musí zůstat vcelku! Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na slabší plátky a naklepeme. Do každého…

Boubínský srnčí guláš

Boubínský srnčí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Srnčí plec nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Malinko pokapeme olejem, přidáme rozmarýn, utřený česnek a nasekané feferony. Vše pořádně promícháme a pokud máme dost…

Kuře pečené na bylinkách

Kuře pečené na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pečené kuře je klasika a můžeme ho péct různě. Na másle, kořeněné, s nádivkou, se zeleninou, nebo s bylinkami, které maso krásně provoní a připomenou vám chuť středomoří…

ivulinka

70 min

1 2 3 10