Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Meszarosovabolya uvařila 11. 10. 2010 10:40 Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou 0 0 Okomentovat
Drůbeží maso Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou Meszarosovabolya 240 min
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik
Pěstujeme rajčata: Jak správně zaštipovat zálistky a jak často? Díky jednoduchým radám nás čeká bohatá úroda