Jídlo pojmenované po slavných hokejistech: Jágr má svůj burger, Pastrňák zase těstoviny. Gretzky také nevyšel naprázdno
Retro okénko: Hořčice od Labeny stávala 7,60 Kč a sklenice od ní nazývané hořčičáky se zásadně nevyhazovaly
Vajíčkové chlebíčky s majonézovým přelivem: Na perfektní retro občerstvení je dobré znát jeden fígl se želatinou
arrefeena uvařila 22. 10. 2013 08:30 Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid 0 0 Okomentovat
Ostatní Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid arrefeena
Kukuřičná kaše polenta je skvělá příloha. Dá se ochutit mnoha způsoby a jdou z ní udělat i netradiční hranolky
Slezské stryky: Nejlevnější bramborové placky jsou krásně křupavé, stačí na ně jen dvě ingrediece a zvládne je i začátečník