Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
veronikaps uvařila 13. 3. 2021 12:04 Domácí nepečený medovník 0 0 Hroší nepečený medovník :) Okomentovat
7 foto Velikonoční perníčky od PerníKáči: Podle receptu úspěšné perníkářky jsou hned měkké, krásně voní a povedou se každému
Dýňový cheesecake voní vanilkou a je vláčný. Jak ho nejlépe připravit, poradil semifinalista MasterChef Česko Pavel Berky