Mechový dort (se špenátem)
Recept ještě nebyl hodnocenZelené dorty jsou velkou módou posledních let. Zaujmou svým neobvyklým vzhledem a dobrou chutí. Protože se většinou jen dozdobí ovocem, troufnou si na ně i začátečníci,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 755 kJ / 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 43,33 g |
– nasycené | 28,33 g |
– nenasycené | 14,67 g |
–– mononenasycené | 13,33 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zelené dorty jsou velkou módou posledních let. Zaujmou svým neobvyklým vzhledem a dobrou chutí. Protože se většinou jen dozdobí ovocem, troufnou si na ně i začátečníci,…
Krém hotový za pět minut? Vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý recept z mascarpone. Dodá dortům a moučníkům úplně jinou chuť než máslový krém. Tento recept můžete…
Doma vyrobený krém z mascarpone a šlehačky je lahodný, jednoduchý a rychlý, všechny suroviny se šlehají najednou. Nadýchaný krém se skvěle hodí na promazání dortů a řezů…
Na nepečeném cheesecaku si pochutnáte stejně jako na tom tradičním, ovšem s menší mírou námahy. Obvykle se připravuje do kulaté dortové formy, ale pokud spěcháte kvůli…
Nepečené řezy patří k nejrychlejším dezertům a příprava je jednoduchá, jen je třeba počítat s časem potřebným pro uležení v chladnu. Lotus řezy jsou líbivé díky vrstvám…
Pokud máte chuť na něco sladkého, vyzkoušejte Pavlovy. Malé dortíky křupavé na povrchu a měkké uvnitř připravíte z vyšlehaných bílků a po upečení nazdobíte krémem z…
Rolády patří mezi jednoduché a přesto elegantní dezerty, které mají dlouholetou tradici. Variant existuje samozřejmě obrovské množství, ale klasika je klasika. Máme pro…
Rolády patří mezi jednoduché a přesto elegantní dezerty, které mají dlouholetou tradici. Variant existuje samozřejmě obrovské množství, ale klasika je klasika. Máme pro…
Dostali jste chuť na Itálii, nebo jste příznivcem nepečených dezertů? Vyzkoušejte pravé italské domácí tiramisu. Moučník, který je vláčný, jemný, elegantní a jeho recept…
Tento svěží letní jahodový dort si zamilujete hned po prvním ochutnání. Kakaový korpus je promazaný vyšší vrstvou krému z mascarpone, bílého jogurtu, zakysané smetany a…
Mechový dort nádherně vypadá a dokonale chutná. Je plný výborného krému ze šlehačky a mascarpone, lehkého ovoce a zdravého špenátu. Originální ozdoba velkých událostí,…
Máme pro vás inspiraci na chutný nepečený dort, který budete mít během půl hodiny hotový. Ze šlehačky a mascarpone vznikne lahodný krém s vůní vanilky, který spolu s…
Italské tiramisu není třeba blíže představovat. Ne každý je příznivcem dezertu z čerstvých vajec, proto se s vámi podělíme o variantu, do které vajíčka přidávat nemusíte…
Listové těsto je zkrátka geniální ve své univerzálnosti. Díky své neutrální máslové chuti se dá kombinovat takřka s čímkoli. Slaný moučník, křupavý i šťavnatý současně,…
Jarní cupcaky jsou svěží, krásně barevné a dokonale sladké. Zelené těsto vytvoříme díky listům baby špenátu. Jeho chuť doplní malinová marmeláda a krém z mascarpone a…
Mechový dort je hitem posledních let. A není se čemu divit. Spojení šťavnatého korpusu z baby špenátu s výborným krémem z mascarpone, šlehačky a vanilky, to je opravdu…
Krtince na zahradě nemáme nikdo moc v lásce, ale takový krtkův dort, to je panečku lahoda. S tímto receptem si můžete připravit jeho mini verze. Na kakaovém korpusu leží…
Korpus plný chutě čokolády a oříšků, kterou ještě zvýrazní známá lískooříšková pomazánka. K tomu lehký tvarohový krém nadýchaný šlehačkou a jemný po mascarpone doplněný…
Tradiční italský dezert si rychle našel své příznivce po celém světě. Určitě máte v záloze nějaký český recept se zakysanou smetanou nebo pomazánkovým máslem. Dnes ho…
Z 5 bílků a trochy cukru vyšleháme pevný sníh. Z 5 žloutků a cukru vyšleháme hustý krém, přidáme teplou vodu a šleháme ještě asi 1 minutu. Ke žloutkům opatrně střídavě…
Nepečený moučník, který chutí připomíná medovník je jednoduchý a rychlý na přípravu. Nadýchaný krém ze šlehačky a mascarpone proložený vrstvami sušenek Lotus můžete na…
Cheesecake s bílou čokoládou je luxusní záležitost, která zaručeně uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Tentokrát pro vás máme recept na jeho pečenou variantu. Náplň je…
Čokoládový pohár je dezert, který milují děti i dospělí. Tento tvoří několik vrstev krémů ze šlehačky, čokolády a mascarpone. Dozdobit ho můžete podle své chutě -…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Vévodkyně Meghan jí mandle pro krásnou pleť a v létě si vaří tuhle cuketovou omáčku k těstovinám
Královnou italských chlebů je focaccia. Upečte si ji podle originálního receptu!
Slavný italský salám mortadela se hodí do salátu i těstovin. Připravíte z něj ale také jemnou pomazánku neboli pěnu!