uvařila 7. 3. 2011 15:57
Vaření knedlíků
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 3. 2011 15:57
Vaření knedlíků
mouka hrubá, mléko, vejce, sůl, cukr, droždí čerstvé, rohlík, voda, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Kde se vzaly knedlíky? Původně se smažily, pak pekly a až nakonec vařily
5 tipů na zdravé dobroty, které zvládnete připravit do 20 minut: Těstovinový salát, plněný wrap nebo kuskus máte hned
Výborná bábovka se zakysanou smetanou: Krásně vláčný a neuvěřitelně nadýchaný hrníčkový moučník zvládne i začátečník