uvařila 20. 5. 2018 11:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 5. 2018 11:28
kotleta vepřová bez kosti, sůl, pepř mletý, olej, cibule, víno bílé, hořčice hrubozrnná, smetana ke šlehání, fazolky zelené, noky bramborové
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Klasiky ze školní jídelny: Jak se dělá pravé šodó na dukátové buchtičky?