Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Anna Kocikova uvařila 18. 7. 2024 18:54 Krůtí křídla pečená na leču a uzeném boku v pečence 0 0 Okomentovat
Dokonale krémová polévka chowder je skvělým jídlem ze zbytků, které zahřeje i zasytí. Se sýrem a slaninou je nejlepší
Pěstujeme rajčata: Jak správně zaštipovat zálistky a jak často? Díky jednoduchým radám nás čeká bohatá úroda
26 foto Neodolatelná česká klasika: Plněné papriky podle šéfkuchaře Jana Punčocháře voní skořicí a chutnají báječně
Zeleninový krém s květákem, řapíkatým celerem a houbami Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 varilamyskakasicku