uvařila 8. 4. 2012 21:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 4. 2012 21:15
stehno kuřecí, olej, cibule, paprika sušená sladká, bobkový list, smetana 12%, vývar drůbeží, mouka hladká, sůl
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Letní obědy jako v restauraci u moře: Uvařte řeckou musaku nebo španělskou paellu
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Vlašské ořechy místo lékárničky: Jejich konzumace napomáhá chránit srdce i mozek a ještě zlepšuje náladu