Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
jan.alois uvařil 3. 3. 2019 15:35 Kuřecí (křídla, paličky, prsa) s těstovinami pappardelle a omáčkou z gorgonzoly 0 0 Okomentovat
Drůbeží maso Kuřecí (křídla, paličky, prsa) s těstovinami pappardelle a omáčkou z gorgonzoly jan.alois 45 min
Holka u plotny peče: Perníčky hned měkké peču podle tohoto receptu už léta. Voní medem a kořením a ze stolu jen mizí
Hit internetu: Dubajská čokoláda dobyla sociální sítě. Přináší nádech exotiky a křupavost zalitou v čokoládě