Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
1974andrea uvařila 29. 1. 2013 13:16 Kuřecí prokládané bazalkovým pestem, šunkou a parmazánem 0 0 Okomentovat
Jak na pravé liptovské pirohy? Dokonalé spojení bramborového těsta, brynzové náplně a vypečené slaniny chutná fantasticky
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Video Babiččina spíž: Dokonalá švestková povidla zvládnete uvařit i doma, jsou parádně hustá a voní vanilkou a rumem