Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Angel 666 uvařila 17. 6. 2015 09:55 Kuřecí proužky v popcornovém obalu, s uzenou vůní podle Pohlreicha 0 0 Okomentovat
4 foto 10 luxusních chodů aneb Poslední večeře první třídy na Titanicu: Podávala se pečená kachna, broskve v želé i francouzská zmrzlina
Jídelníček námořníků na lodích Kryštofa Kolumba: Solené ryby, suchary tvrdé jako kámen i kaše s červy