uvařila 8. 5. 2009 21:53
a dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 5. 2009 21:53
a dobrou chuť
mouka hladká, droždí sušené, sůl, mléko, olej, vejce, zelí sterilované, špek, uzenina, pepř, mouka
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy