uvařila 8. 5. 2009 21:53
pokmínujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 5. 2009 21:53
pokmínujeme
mouka hladká, droždí sušené, sůl, mléko, olej, vejce, zelí sterilované, špek, uzenina, pepř, mouka
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Husí výpek je lahůdkou, dá se využít mnoha způsoby: Přidat se může do těsta, pod dušené zelí i do skvělé pomazánky
Staročeské zelníky: Na křupavé bramborové placky s kysaným zelím stačí jen pár surovin a lehce je zvládne i kuchařský začátečník
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete