Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Taevita uvařila 11. 9. 2020 12:45 Lučinový knedlík (Dělená strava podle LK - zvířata) 0 0 lučinový knedlík Okomentovat
Biltong je dokonalá svačinka pro milovníky masa: Sušená specialita vás dostane svou šťavnatostí a specifickou kořeněnou chutí
Tajemství kuřecích nugetek: Oblíbené jídlo fast foodů vzniklo původně v laboratoři, ale doma připravené jsou božské
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Bibinka 70 min