uvařila 24. 2. 2015 18:29
Masové šišky v zeleninovo vínové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2015 18:29
Masové šišky v zeleninovo vínové omáčce
maso vepřové mleté, smetana na vaření, cibule, solamyl, petrželka, sůl, pepř mletý, strouhanka, slanina gazdovská, zelenina kořenová, víno bílé, olej, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, olej
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 13. 6. 2024 11:21
Přidáno 13. 6. 2024 11:00
Přidáno 13. 6. 2024 10:11
Vykrajované ořechové měsíčky: Mleté ořechy a rumová poleva jim dají chuť i vůni, a připravují se úplně jinak, než jste zvyklí
Dokonalé topinky: Poradíme, jak na to, aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé!
Méně známá podzimní kořenová zelenina: Víte, jak využít v kuchyni pastinák?