uvařila 4. 2. 2012 22:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 2. 2012 22:51
voda, sůl, rama máslová, mouka polohrubá, kypřící prášek, vejce
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Dokonalé hrachové kaši s křupavou cibulkou nikdo neodolá. Hebké konzistence a vyvážené chuti přitom docílíme docela snadno
Co se zbylou vánočkou? Skvěle se hodí na vláčný francouzský toust nebo na jazyku se rozplývající voňavé crumble