uvařil 11. 1. 2014 20:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 1. 2014 20:43
vejce, mouka polohrubá, tuk hera, sýr žervé, cukr krystal, cukr vanilkový, prášek do pečiva, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc
Objevte svět zavařování i vy! Želírovací cukr, Gelfix nebo Želírovací cukr se stévií. Který si vybrat?
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“