Lahodné pařížské kostky: Zákusek jako z cukrárny připravíte snadno a rychle, pařížskou šlehačku uvařte den předem
Květákový mozeček podle Jaroslava Sapíka: Květák uvařte v oslazené vodě a vejce vmíchávejte postupně, radí šéfkuchař
Nejjednodušší jablečný dezert upečete raz dva z pár běžných surovin: Sypaný koláč je vláčný, voňavý a krásně křupe
varilamyskakasicku uvařila 6. 3. 2012 19:15 Nudlové placičky, zdobené sýrem, zeleninkou a uzeninou 0 0 Okomentovat
Pad thai: Příběh thajské speciality, kterou zvládne připravit každý. Pro dokonalou chuť je ale klíčová jedna ingredience
9 foto Kde udělali soudruzi z NDR chybu? Příběh plastových lžiček, které se v Pelíšcích v horké kávě ihned rozmočily