Sladký jahodový úplněk: Příval energie a emocí je třeba podpořit vydatným jídlem. Vodnář to vyřeší dortem, Kozoroh biftekem
Jak na ten nejlepší jahodový sirup bez chemie: Limonáda z něj připravená vám přivolá léto v každém ročním období
Šéfkuchař prozradil, jak to vypadá v jídelním voze fotbalové reprezentace: Vedení české repre si dává čevapčiči, guláš i tatarák
Anna Kocikova uvařila 18. 12. 2012 12:47 Olomoucká smetanová pochoutka s Cottage 0 0 zbytek surovin+postup Okomentovat
Jak na skvělý šípkový džem? Šípky se musí dobře očistit, dvakrát propasírovat a ochutit správnou směsí voňavého koření
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
Má zákazník v restauraci zodpovídat za nezávadnost potravin? Volovina nebo špatná zkušenost, neshodují se šéfkuchaři