Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
MamlajdaD uvařila 25. 4. 2020 21:03 Pečená slepičí koule 0 0 S bramborem a s okurkovým salátem Okomentovat
Novoroční čočková polévka podle ČSN: Krásně voní česnekem, dominují v ní párky a chybět nesmí ani polévkové koření
Rajská omáčka podle Pepy Nemravy voní skořicí a zeleninou: Účastník MasterChefa ji dělá netradičně se šťavnatou krkovičkou