Nejlepší karamelizovanou cibulku připravíte za necelou hodinu. Důležitá je trpělivost a nízká teplota, pak obohatí různá jídla
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
Gabina uvařila 11. 2. 2010 19:14 Polévka po vaření chlupatých knedlíků - (Psí vejkrop) 0 0 Okomentovat
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením
Smetanová omáčka se sušenými rajčaty a kuřecím masem Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 jaroslavahalova 20 min