Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Sladké třešně zrají: Jejich praskání způsobuje deštivé počasí, na červy a další hmyz platí postřik, na ptáky zakrytí stromu
Virální pečené brambory hasselback: Díky speciálnímu nařezání za pomocí špejlí vytvoříte úžasně křupavou dobrotu
32 foto Ochutnejte Kodaň: Kde koupíte nejlepší krevetové chlebíčky, kam zajít na tržnici a co si přivézt domů