Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
aviaris uvařila 3. 11. 2014 13:42 Vanilkové karamelky - fudge 0 0 orechy jsou zamichane v karamelu i posypany vrch Okomentovat
Jak si vychutnat kroupy podle našich babiček: Kroupová smaženice, polévka nebo kroupové zelí chutnají božsky a moc nestojí
11 foto Vyhlášená perníkářka Eva peče podle 100 let starého receptu, který se dědí z generace na generaci. Tyhle perníčky pak chce každý!