Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Irshajka uvařila 21. 11. 2020 15:51 Americké pagáče - mayo biscuits 0 0 Zobrazit detail upečené na plechu Okomentovat
Irshajka uvařila 21. 11. 2020 15:51 Americké pagáče - mayo biscuits 0 0 Zobrazit detail žiadne modelky, ale tá chuť! Okomentovat
Oharková omáčka je klenotem jihomoravské kuchyně: Sladkokyselá chuť, zjemněná smetanou, skvěle ladí k plátku hovězího
7 foto Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán
Princeznin dort není jen pro princezny: Na slavný švédský dezert je třeba piškotový korpus, jemný krém a speciální zelená peřinka