Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
danielle72 uvařila 14. 8. 2014 09:03 Bohatý koláč s ovocem, mákem a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 14. 8. 2014 09:00 Bohatý koláč s ovocem, mákem a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 14. 8. 2014 09:00 Bohatý koláč s ovocem, mákem a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 14. 8. 2014 09:00 Bohatý koláč s ovocem, mákem a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Oběd z varné konvice: Na sladký nadýchaný kuskus, rizoto z bulguru nebo pohankovou kaši s medem sporák nepotřebujeme
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní