Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Luuciferky uvařila 16. 7. 2009 14:51 Borůvkové mlsání 0 0 Zobrazit detail Hotovo před podáváním Okomentovat
Luuciferky uvařila 16. 7. 2009 14:51 Borůvkové mlsání 0 0 Zobrazit detail ještě jednou .... Okomentovat
13 foto Vytvořit dětem nezapomenutelného Silvestra je hračka: Ovocné špízy, mini pizzy i další dobroty zmizí za pár minut
Holka u plotny radí: Je na knedlíky lepší tvaroh z alobalu nebo ten z vaničky? Vyzkoušela jsem obojí a výsledek je překvapivý
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata