Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Luuciferky uvařila 16. 7. 2009 14:51 Borůvkové mlsání 0 0 Zobrazit detail Hotovo před podáváním Okomentovat
Luuciferky uvařila 16. 7. 2009 14:51 Borůvkové mlsání 0 0 Zobrazit detail ještě jednou .... Okomentovat
Listové těsto jako ideální surovina: Hodí se k přípravě lahodných a křupavých závinů či koláčů i skvělých minipizz