Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
tejaja uvařila 15. 10. 2013 17:10 Bramborové knedlíky s dětskou krupičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 10. 2013 17:10 Bramborové knedlíky s dětskou krupičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 10. 2013 17:10 Bramborové knedlíky s dětskou krupičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 10. 2013 17:09 Bramborové knedlíky s dětskou krupičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Listové těsto jako ideální surovina: Hodí se k přípravě lahodných a křupavých závinů či koláčů i skvělých minipizz