Dokonalé knedlíky k sváteční pečínce nejen na Štěpána: Ty podle knedlíkového mistra voní jablky a se zelím tvoří úžasný pár
Štědrý den Jiřího Mádla: Těším se na vánočku, kakao a červený čaj, říká herec, který stráví svátky v Budějovicích
Vánoce dvojice Cibulka a Jagelka jsou vše, jen ne tradiční: Speciální řízky a salát už se nekonají, ale jídla najdete u pánů spoustu
maris uvařila 12. 8. 2012 17:54 Bramborové nočky s uzeným masem, houbami a rukolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 12. 8. 2012 17:54 Bramborové nočky s uzeným masem, houbami a rukolou 0 0 Zobrazit detail vyrostly nám na zahradě Okomentovat
Jak jednoduše připravíme voňavou polévku z pečené zeleniny? Chuti pomůže vývar i správné koření, pak je polévka výborná
Číňané před třemi tisíci lety vařili v páře a fritovali, připravovali jídla podobná dnešním a zapíjeli je vínem z prosa