7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Merylas uvařila 23. 10. 2023 15:42 Bramborové taštičky s brynzou a opečenou anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RubyRom uvařila 30. 1. 2018 19:46 Bramborové taštičky s brynzou a opečenou anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Bramborové taštičky plněné brynzou s opečenou anglickou slaninou Okomentovat
Jak na jednoduché hrnkové palačinky, které zvládne každý? Mouku je třeba prosít a těsto dát na půlhodinu odpočívat do lednice