Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové taštičky s brynzou a opečenou anglickou slaninou

Hodnocení receptu je 4,8 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby chladnutí brambor

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby chladnutí brambor)

30. 1. 2018 21:46

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie17 079 kJ / 4 082 kcal
Bílkoviny117,72 g
Tuky274,36 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 617 mg
Sodík 6,07 g
Sůl15,39 g
Sacharidy276,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

15. 11. 2023 11:38

Marie Svarcova: moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 11. 2023 09:47

:-):yes::yes::-K moc pěkné :-K

RubyRom RubyRom

23. 10. 2023 20:25

Merylas (moderátorka): Moc děkuji za hvězdičky i ta krásné foto :-K Jsem moc ráda, že vám chutnalo :-K

Merylas Merylas (moderátorka)

23. 10. 2023 17:49

Měla jsem trochu zbylých vařených brambor, tak jsem je využila na tyto moc dobré taštičky. Mouku jsem nevážila, přidala jsem podle potřeby. Ono záleží na použitých bramborách a brynzu jsem nechala čistou, bez petrželky. Měli jsme je bez zakysané smetany, se salátem z kysaného zelí. Přidávám 5 hvězdiček a foto. :-K

RubyRom RubyRom

5. 10. 2023 17:27

cathleen (moderátorka): moc děkuji :-K je to jednoduché a moc dobré :-K

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 10. 2023 13:13

:-O hledala jsem něco dobrého, a vyskočil na mě tvůj recept - to je přesně ono! :yes::yes: Určitě brzo uvaříme :-)

BlaV.

2. 5. 2020 01:29

RubyRom: kupuji v Penny, tam u nás většinou bývá

Majkaa Majkaa

2. 2. 2018 20:04

RubyRom: To já taky;-)

RubyRom RubyRom

1. 2. 2018 20:19

Majkaa: Je to výborné jen ta brynza se zde špatně shání. občas si ji přivezu ze Slovenska :-K

Majkaa Majkaa

31. 1. 2018 23:08

Tohle znám jako starý slovenský recept, ale místo petrželky se dával kopr a pokud zůstala nádivka, tak se dala i na šátečky:-p chystám se je udělat pěkně dlouho, pravou bryndzu ze salaše už mám;-):yes:

RubyRom RubyRom

31. 1. 2018 16:32

Díky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 1. 2018 00:39

:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: taštičky s brynzou taštičky s bryndzou brynzové taštičky taštičky plněné brynzou bramborové taštičky s bryndzou bramborové taštičky plněné brynzou plněné taštičky brynzou bramborové tasticky brynzove taštičky plněné bryndzou takticky plněné brynzou bramborové tasticjy s bryndzou slovenske tasticky s bryndzou slovenské taštičky bramborové taštičky recept na brynzové taštičky bramborové těsto s brinzou příloha k bramborovým taštičkám s brynzou bramborove tasticka slovenské taštičky s brynzou plněné taštičky bryndzou

Suroviny: brambory, sůl, vejce, mouka polohrubá, slanina anglická, smetana zakysaná, brynza, petrželka, brambory

TopRecepty.cz

Bramborové taštičky s brynzou a opečenou anglickou slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wzqz