Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
mika59 uvařila 12. 11. 2015 14:40 Bramborový salát se zakysanou smetanou a jarní cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 11. 2015 14:40 Bramborový salát se zakysanou smetanou a jarní cibulkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Největší radost mi dělalo péct pro královnu Alžbětu II., říká česká vítězka kuchařské olympiády Jaroslava Londová
32 foto Test šunkových chlebíčků v Praze: Nejlevnější koupíte za 29 Kč, ale popojedete si. Kvalitu seženete i v centru za 39 Kč
Jak udělat dokonalou polevu na perníčky? Fígl je ve správně připraveném cukru a suroviny pak rozhodně nesmíme šlehat