Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Eliza uvařila 10. 9. 2013 18:31 Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 9. 2013 18:30 Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 9. 2013 18:29 Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru