Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 9. 2013 19:29

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 295 kJ / 1 265 kcal
Bílkoviny68,51 g
Tuky88,98 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 1,32 g
Sůl3,15 g
Sacharidy46,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Moncicak28

16. 4. 2014 13:53

Mooooc dobré i ze surimi tyčinek:-):-):-):yes:

Reny2

6. 10. 2013 16:39

Elizo.... a nezkusila jsi tyto bramburky nekdy treba s rybim masem?...muze to byt taky dobre....nejaka kvalitnejsi bila rybka,nebo i filet lososa....;-)

Eliza Eliza

29. 9. 2013 17:50

Reny2::-K To jsi mě moc potěšila, že se Ti líbí tolik mých receptů.. Děkuju, hned se mi bude lépe tvořit (vařit)...;-) Dělala jsem teď slané občerstvení bráchovi na svatbu (měl kolem 100 hostů) a tak mě to vyždímalo, že jsem se celý týden kuchyni vyhýbala... Teď mě to zas trochu začíná bavit.

Reny2

29. 9. 2013 17:14

Eliza: Eli vubec neni zac dekovat...mne jen slo o to,aby lidi vedeli a mohli se rozhodnout sami,jestli i pres to si surimi daji nebo ne...ja sama surimi driv jedla a pote,co jsem si zacala studovat lepe etikety,tak jsem od nich upustila(a to mi i chutnaly)...zkratka jsem se rozhodla,ze mi to za ty penize nestoji...u nas se da koupit ciste krabi maso v konzerve a stoji asi 500ISKr coz by bylo asi 50kc u vas...a je ho tam 150g-to je akorat pro jednu porci...ty surimi stoji asi 300 a je jich tam 250g (to znamena ze za 150g surimi bych dala asi 180ISKr...rozdil je tedy 320ISKr...za to tady koupim necele 3l mleka)...takze radeji ty penizky pridam a papam zdraveji...;-)...a mezi nami devcaty...ono co je dnes zdrave....ze:-?:-?:-? ono je toho tolik,co do sebe lidi cpou protoze je to rychle,levne,dostupne,pohodlne,atd....ale kdyby si precetli slozeni,tak by jim doslo,z ceho maji nadvahu,nebo zdravotni problemy...ja se rozhodla temto vecem vyhybat,radeji delam z cerstvych potravin a tve recepty mi vetsinou chutnaji...primo miluju tvou rajskou cesnecku...zapekane brambory jemne chuti...kapusticky v omacce z jadelu...holandsky nudlovy salat...kedlubny na cesneku a testoviny s lososem ve smetane...:-*:-*:-* vzdy se tesim na nove recepty...jo a ja taky mela znalost azbuky jako povinny predmet ve skole...;-)...podle profilu jsem o 17 mesicu starsi nez ty...;-):-D:-K

Eliza Eliza

29. 9. 2013 15:02

Reny2: Moc děkuji za zajímavý komentář:yes:. Já jsem o těch tyčinkách také leccos slyšela a četla...ale když mě to fakt chutná...:-8 To víš, krabí maso je krabí maso, budeš to mít opravdu luxusní...:-p Máma mi často vyprávěla o chatce za 5 Kčs, jak si pochutnávali za levný peníz... Jednou jsem ji zahlédla v prodejně ruských specialit na Žižkově (jsem z generace ovládající azbuku) a nad cenou mi spadla čelist (něco přes 400,- za konzervu cca 100g). To si asi opravdu nekoupím...chjo.

Reny2

29. 9. 2013 14:42

mno...Elizo...recept jako takovy je super zalezitost,az na to surimi...V jednom z komentaru je nazyvas i "krabimi tycinkami" ... tento produkt,ovsem s krabem nema spolecneho vubec nic...:-(( a i tech ryb je tam jen 32% a to se jedna jeste o separovane maso,cili odpad,ktery by se jinak vyhodil...a z Ecek,kterych je tam celkem 6 je pouze E-160 zdravi neskodlive....ale jak uz rikam,jsi vytecna kucharka,recept je taky moc povedeny a zarazuji jej do poradi na vyzkouseni....ja vsak misto tech surimi pouziju krabi maso...pak to bude uplne luxusni...jo a z neregi bych si taky pramalo delala...:-p... a kdo ma zajem si precist co to vlastne surimi jsou a co v nich vse je za sr...ky,tak treba zde: skramlikova.wordpress.com/2011/05/17/surimi-tajemstvi-krabich-tycinek/
pak uz je na kazdem,zda i potom bude surimi pouzivat ci nikoliv...ja je od te doby,co se zajimam o slozeni potravin uplne vyradila ;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 9. 2013 22:44

Moc hezký recept. Surimi používám málo, ale sem tam ano. A je mi fuk, že to někdo nejí. Někdo nepoužívá masox, já ano. Každý by se měl řídit tím, co mu chutná.;-):yes:

Jitkas

11. 9. 2013 21:56

Eliza: Jako neplodna chudinka, stravujici se buh vi cim, bych odmenila Vas komentar z 10.9.2013, za "nejlepsi", co jsem letos cetla. O receptu se radeji vyjadrovat nebudu. Vlastne ano, surimi tycinky tez mohu, ale snazim se jim vyhybat, neb opravdu je to neco, co osobne nazyvam "svindl potravinou", chutove OK, nutricne nula. Co se tyce jejich tepelne upravy ve Vasem receptu, skoda parmazanu, smetany a vlastne i tech brambor.

snazilka

11. 9. 2013 08:08

To je krása :yes: - takhle dělat brambory by mě nenapadlo! Myslím, že by to bylo dobré i s uzeným tofu a další bezmasé jídlo by bylo na světě, ony, myslím, ty surimi taky nemají nijak výraznou chuť. Tak uvidíme... Bezva!:-K

zizala zizala

11. 9. 2013 07:08

Dělávám surimi se zeleninou a hermelínem, někde tu mám možná recept. Tohle by mi taky chutnalo, umíš to krásně nafotit :yes:

Irule Irule

11. 9. 2013 06:17

+4 to bude mooooc dobré :yes::yes::-p

JanaB1

10. 9. 2013 21:47

:-p:yes:

Eliza Eliza

10. 9. 2013 20:11

varilamyskakasicku: Ivčo, také mám krabí tyčinky ráda a z neregi není potřeba si dělat těžkou hlavu...;-) Jsou to neplodné chudinky, které většinou nic nepředvedou a bůh ví, čím se stravují - kdyby psali recepty, nafotili výsledky a předvedli svoji údajně dokonalou kuchyni...tak to bychom jim třeba mohli dát za pravdu. Jenže to už by nebyli neregistrovaní...;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 9. 2013 19:49

Pěkné, ňamkové, mne zde nedávno za ty surimi tyčinky napadla nějaká neregi....,já ale mám surimi moc ráda, na všechny způsoby:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: brambory s parmazánem zapečené krabí tyčinky zapečené brambory s parmezánem krabí tyčinky zapečené s brambory parmazánové brambory surimi tycinky zapecene luxusní zapečená krkovička luxusní zapečená krkovička zapečené surimi tyčinky brambory zapečené s parmezánem brambory zapečené s krabími tyčinkami ruské zapečené brambory s tvarohem zapečené krabí tyčinky s bramborem brambory a surimi tycinky surimi tycinky co to je zapékaná krkovice s bramborem surimi s bramborem zapečené krabí tyčinky se zeleninou surimi recepty zapékané brambory s tyčinkami surimi

Suroviny: brambory rané, tyčinky surimi, pórek, smetana, česnek, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/42nn