Už nastal čas marmelády? Kdy slepovat linecké, aby do Vánoc krásně změklo a zároveň zůstalo křehké a sladké akorát
Iva Hüttnerová vaří na Vánoce buřtguláš pro celou rodinu: Mám jeden fígl, proč dětem a vnukům tak chutná, prozrazuje herečka
Šlehačkové cukroví zachrání Vánoce: Křehké, nadýchané a neodolatelné kousky jen ze tří surovin jsou ihned měkké
Bibinka uvařila 8. 5. 2014 11:06 Brokolicovo-zeleninová polévka 0 0 Zobrazit detail detail... Okomentovat
Bibinka uvařila 8. 5. 2014 11:06 Brokolicovo-zeleninová polévka 0 0 Zobrazit detail připravená zelenina... Okomentovat
Bibinka uvařila 8. 5. 2014 11:06 Brokolicovo-zeleninová polévka 0 0 Zobrazit detail Brokolicovo-zeleninová polévka Okomentovat
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik