Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 227 kJ / 6 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,54 g |
Tuky | 296,68 g |
Vláknina | 26,25 g |
Cholesterol | 832 mg |
Sodík | 636 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 796,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka z tvarohu, máku, kakaa a rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgLg
Moje poznámka
Bábovka z tvarohu, máku, kakaa a rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgLg
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 24 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 47 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z podmáslí,
bábovka s mákem,
200g umletého máku,
rybíz recept,
bábovka z podmáslí,
rybiz tvaroh,
recept rybíz tvaroh,
mak tvaroh babovka,
tvaroh s cukrem,
pečeme z rybízu,
babovka mak tvaroh,
bábovky recepty,
recepty s podmáslím,
babovka-z-podmasli,
bábovka s celého maku s s tvarohem,
tvaroh a mák pečení,
bábovka z máku a tvarohu,
mák a kakao,
nemletý mák a tvaroh recepty,
babovka tvaroh
Suroviny:
cukr moučkový,
vejce,
tvaroh měkký,
mouka polohrubá,
kůra pomerančová,
olej,
mléko,
mák mletý,
prášek do pečiva,
rybíz
Komentáře (3)