Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
Ivanescence uvařil 9. 5. 2010 17:09 Broskvová bublanina v dortové formě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivanescence uvařil 9. 5. 2010 17:08 Broskvová bublanina v dortové formě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivanescence uvařil 9. 5. 2010 17:06 Broskvová bublanina v dortové formě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
Holka u plotny radí: Jak na šlehačkové cukroví? To z pařížské šlehačky voní kakaem a doslova se rozplývá na jazyku