Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
iveta 3 uvařila 10. 4. 2021 20:41 Bulgur se zeleninou a šunkou nebo salámem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
iveta 3 uvařila 10. 4. 2021 09:38 Bulgur se zeleninou a šunkou nebo salámem 0 0 Zobrazit detail orestovaná cibule + salámy Okomentovat
iveta 3 uvařila 10. 4. 2021 09:38 Bulgur se zeleninou a šunkou nebo salámem 0 0 Zobrazit detail Promíchané Okomentovat
Holka u plotny radí: Palačinkový dort s tvarohem, povidly a čokoládou chutná skvěle a připravit jej zvládne každý
Fantastická povidla z letních jablek: Provoněná vanilkou a rumem vylepší v zimě palačinky, koláče i buchty