Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
Desnika uvařila 1. 7. 2008 07:29 Candát s okurkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Candát s okurkovou omáčkou Okomentovat
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
11 foto Svátky slavných: Vítězka MasterChefa Besky peče cukroví pro celou rodinu. K večeři bych si ale nejraději dala deset řízků, říká
22 foto Jednu tvarůžkovou, prosím! Zmrzlinárna v Mimoni nabízí příchutě, co svět neviděl. Ta čabajková je jen pro odvážné