Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
maris uvařila 21. 11. 2023 11:56 Celerovo-sýrové krokety, opečené brambory s baby špenátem a shimeji 0 1 Zobrazit detail kiwi40 pečené koleno Okomentovat
maris uvařila 21. 11. 2023 11:56 Celerovo-sýrové krokety, opečené brambory s baby špenátem a shimeji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonale krémová míchaná vejce? Trikem je správný postup při přípravě, vláčnosti pomůže i smetana
kiwi40 pečené koleno