Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Visova Lenka uvařila 17. 5. 2024 16:26 Červená čočka pro moji vegetariánskou dceru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eja57 uvařila 21. 11. 2020 10:29 Červená čočka pro moji vegetariánskou dceru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum