Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
Vaclav Fronek uvařil 13. 5. 2009 12:00 Chatařský buřtguláš 0 0 Zobrazit detail Částčná příprava před vařením gulíže Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 13. 5. 2009 11:55 Chatařský buřtguláš 0 0 Zobrazit detail CATAŘSKÝ BUŘTGULÁŽ Okomentovat
32 foto Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci
Jak na nejlepší švédské masové kuličky? Skvělou chuť zajistí správně připravená cibule i špetka muškátového oříšku
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar