Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené s cibulovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 8. 2010 09:11

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 586 kJ / 379 kcal
Bílkoviny7,42 g
Tuky23,51 g
Vláknina11,78 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s bramborovým knedlíkem či noky a se špenátem, případně kysaným zelím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nekuchar Nekuchar

7. 3. 2018 17:55

Nudné uzené s bramborem to parádně nakopne. Spokojenost veliká.:yes:

misza misza

7. 4. 2011 13:05

Elizo :-) dnes jsem uděla cibulový přeliv s Moravskou krkovicí podávanou s bramborovou kaší a bylo to výborné.:-p Jednou jsem ten cibulový přeliv zkoušela, ale nějak jsem to měla moc moukové. Nechutnalo mi to. Ale podle tvého receptu byla chuť skvěle vyvážená.:yes: Dávám bodíka +11 a přidávám fotku.

djany

13. 12. 2010 01:18

to vypadá krásně :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 8. 2010 08:18

celkem,rychlé a dobré papáníčko.;-)a fotečky jako vždy na jedničku:yes:+1:-K

cardanka

30. 8. 2010 08:11

Eli:-Kv jednoduchosti je krása:yes:báječná kombinace;-)špenát :-pu nás též v kurzu je, uloženo k vyzkoušení 8.bodík zasloužený;-):yes:

Colombo65 Colombo65

30. 8. 2010 00:26

Mňam;-);-);-)

maris maris

28. 8. 2010 11:16

Já bych si určitě pochutnala. Moje babička vařila cibulovou omáčku často, měla jsem ji moc ráda. Jednou jsem ji udělala rodině a nějak jsem s ní moc neuspěla. Bodík posílám jen za sebe :-):yes:

Eliza Eliza

28. 8. 2010 11:12

Díky za zájem, vařila jsem to včera k večeři, byla u nás ségra a strašně jí chutnalo, tak jsem se rozhodla vyfotit a podělit se...i když je to tak jednoduchý recept. ;-)

spagetka spagetka

28. 8. 2010 10:26

:-p:-p:yes::yes:

mysulka mysulka

28. 8. 2010 10:20

:yes::-p+1:yes:

Svetlana Svetlana

28. 8. 2010 10:17

:yes::yes:určitě je to vynikající...smaženou cibulku můžeme, ráda vyzkouším...:-)

Ivana Ch

28. 8. 2010 10:06

Uzené s cibulovou omáčkou jsem ještě nedělala. Mám ho v ledničce,zrovna včera koupené, zkusím to udělat. Já dělám uzené buď s křenovou nebo česnekovou omáčkou.Tady na topkách jsem ho četla i s koprovkou.:-p:-K

jajine jajine

28. 8. 2010 10:06

výborná kombinace-uzené,cibule,česnek-chuťově to musí být moc dobré:-p:-p+1

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 8. 2010 09:39

Ajajaj, hned po ránu taková dobrota:-p. Já dělám uzené se švestkovou omáčkou, tahle cibulová nevypadá špatně. Ta lžička cukru stačí?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: uzené s cibulovou omáčkou tepelně opracované uzené cibulový přeliv na maso moukové noky uzený maso s cibulovou omáčkou přeliv na uzené maso uzené na cibuli uzené maso s cibulovou omáčkou uzené s cibuli musí se moravské uzené vařit vařit tepelně opracované maso ? tepelně opracované uzené maso uzene tepelne opracovane cibulové třené noky reliš z červené řepy koupené tepelně opracované uzené maso uzené maso s přelivem uzené recept cibulovy preliv omáčka k masu uzené na cibulové omáčce

Suroviny: maso uzené, cibule, cukr, česnek, mouka hladká, vývar masový, olej, máslo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Uzené s cibulovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JNGl