Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené s cibulovým přelivem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 8. 2010 09:11

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 514 kJ / 362 kcal
Bílkoviny6,93 g
Tuky23,43 g
Vláknina4,15 g
Cholesterol26 mg
Sodík21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s bramborovým knedlíkem či noky a se špenátem, případně kysaným zelím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Nekuchar

7. 3. 2018 17:55

Nudné uzené s bramborem to parádně nakopne. Spokojenost veliká.:yes:

misza

7. 4. 2011 13:05

Elizo :-) dnes jsem uděla cibulový přeliv s Moravskou krkovicí podávanou s bramborovou kaší a bylo to výborné.:-p Jednou jsem ten cibulový přeliv zkoušela, ale nějak jsem to měla moc moukové. Nechutnalo mi to. Ale podle tvého receptu byla chuť skvěle vyvážená.:yes: Dávám bodíka +11 a přidávám fotku.

djany

13. 12. 2010 01:18

to vypadá krásně :yes:

Simona Skolakova

30. 8. 2010 08:18

celkem,rychlé a dobré papáníčko.;-)a fotečky jako vždy na jedničku:yes:+1:-K

cardanka

30. 8. 2010 08:11

Eli:-Kv jednoduchosti je krása:yes:báječná kombinace;-)špenát :-pu nás též v kurzu je, uloženo k vyzkoušení 8.bodík zasloužený;-):yes:

Colombo65

30. 8. 2010 00:26

Mňam;-);-);-)

maris

28. 8. 2010 11:16

Já bych si určitě pochutnala. Moje babička vařila cibulovou omáčku často, měla jsem ji moc ráda. Jednou jsem ji udělala rodině a nějak jsem s ní moc neuspěla. Bodík posílám jen za sebe :-):yes:

Eliza

28. 8. 2010 11:12

Díky za zájem, vařila jsem to včera k večeři, byla u nás ségra a strašně jí chutnalo, tak jsem se rozhodla vyfotit a podělit se...i když je to tak jednoduchý recept. ;-)

spagetka

28. 8. 2010 10:26

:-p:-p:yes::yes:

mysulka

28. 8. 2010 10:20

:yes::-p+1:yes:

Svetlana

28. 8. 2010 10:17

:yes::yes:určitě je to vynikající...smaženou cibulku můžeme, ráda vyzkouším...:-)

Ivana Ch

28. 8. 2010 10:06

Uzené s cibulovou omáčkou jsem ještě nedělala. Mám ho v ledničce,zrovna včera koupené, zkusím to udělat. Já dělám uzené buď s křenovou nebo česnekovou omáčkou.Tady na topkách jsem ho četla i s koprovkou.:-p:-K

jajine

28. 8. 2010 10:06

výborná kombinace-uzené,cibule,česnek-chuťově to musí být moc dobré:-p:-p+1

JanaDorazinova

28. 8. 2010 09:39

Ajajaj, hned po ránu taková dobrota:-p. Já dělám uzené se švestkovou omáčkou, tahle cibulová nevypadá špatně. Ta lžička cukru stačí?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: uzené s cibulovou omáčkou tepelně opracované uzené cibulový přeliv na maso moukové noky uzený maso s cibulovou omáčkou přeliv na uzené maso uzené na cibuli uzené maso s cibulovou omáčkou uzené s cibuli musí se moravské uzené vařit vařit tepelně opracované maso ? tepelně opracované uzené maso uzene tepelne opracovane cibulové třené noky reliš z červené řepy koupené tepelně opracované uzené maso uzené maso s přelivem uzené recept cibulovy preliv omáčka k masu uzené na cibulové omáčce

Suroviny: maso uzené, cibule, cukr, česnek, mouka hladká, vývar masový, olej, máslo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Uzené s cibulovým přelivem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JNGl