Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Nonya uvařil 12. 2. 2011 23:09 Chuťovka z pekinské kachny pro Valentina 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nonya uvařil 12. 2. 2011 23:09 Chuťovka z pekinské kachny pro Valentina 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nonya uvařil 12. 2. 2011 23:09 Chuťovka z pekinské kachny pro Valentina 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí kečup podle finalisty MasterChef Česko Kuby: Voní skořicí a lehce připálenými rajčaty, hotový je do hodiny