Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Chuťovka z pekinské kachny pro Valentina

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

13. 2. 2011 01:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 168 kJ / 1 952 kcal
Bílkoviny52,50 g
Tuky3,75 g
Vláknina39,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 95 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy407,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pre Valentina, ktory ma rad kachny a nechce sa objest, ale si chce len pochutnat. Tu je taka mala vzorka -inspiracia vyborneho predjedla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

13. 2. 2011 21:22

To bude dobrůtka...:-p:yes:+ Omáčku hoi sin jsem objevila poměrně nedávno = láska na první ochutnání. Ty houbičky vypadají úžasně, ještě jsem se s nimi nesetkala.
Opravdu moc pěkné, bod posílám předem. ;-)

marcik marcik

13. 2. 2011 20:49

moc pěkný recept:-K:yes:

Bibinka Bibinka

13. 2. 2011 14:36

Nonyo, už jsi pro mě tak čitelná, že přesně vím dopředu, že je to tvůj recept;-) Na fotce hodně jedlé a pěkné, máš 7.boda:yes:

Pajaska Pajaska

13. 2. 2011 14:13

Jen pro info.
http://www.nasehouby.cz/houby/species_view.php?key...
Ty lokše jsou bramborové placky,že?:-K

Pajaska Pajaska

13. 2. 2011 14:10

Nádherný receptík.:-p:-p:yes: Penízovka sametonohá je zimní houba,která roste i u nás.Tady u tohoto receptu je asi trochu jiné modifikace,ale viděla jsem semínka Penízovky v prodeji,takže lze i vypěstovat.;-)Já bych použila Václavky.;-):-)

Nonya

13. 2. 2011 12:34

To je len ukazka ze kachna sa da jest aj inac,ako predjedlo s mierou . Neviem ako v Cechach ale na Slovensku su to uplne orgie v objedani a ludia koncia so zlcnikovymi zachvatmi.
Jasne ze si to nahradis tym co mas na sklade, europsku vokurku , judasove ucho atd.:yes:

PS: V azii sa jedia zakusky , kolace velmi malo tak sa viac koncentruju aj na komplikovanejsie predjedla.
Preto na Slovensku je 15 % obeznych a v Azii ani nie 5 % ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 2. 2011 11:48

No, pro mne uhorka grécka, cinska pažítka, omáčka hoisin a huby enoki rovná se sci-fi:-D, takže to asi neuvařím!!:-D

jirholu jirholu

13. 2. 2011 11:26

Velmi vkusné a estetické :-K, určitě výborné :yes: +1

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 2. 2011 09:47

Pěkný receptík,krásné foto;-)+1:yes:tak takové houby jsem ještě nikdy nejedla;-)

zizala zizala (moderátorka)

13. 2. 2011 09:36

A to jsem si dosud myslela, že celkem znám houby :-O:-8:-))
V našich podmínkách by se asi dalo použít jidášovo ucho nebo hlíva, ne?

maris maris

13. 2. 2011 08:35

Nádhera, krásný recept:yes::-)+, ukládám a udělám i bez Valentýna:-))

Nonya

13. 2. 2011 01:20

Inac tie hribky enoki sa volaju "Plamienka zimna" latinsky su "Flammulina velutipes.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: penízovka sametonohá recepty pekinská polévka penízovka sametonohá recept kachna na houbách pekinska polévka recept kachna foto pekynska kachna čína z kachny recepty z pekynské kachny kachna hoi sin enoki recept recept pekinska polevka enoki recepty recepty z kachny chutovky k prodeji příprava pekingské kachny recept pekinskou kachnu itesco recepty pekingska kachna vaření a recepty "kachna po pekinsku" pekýnská polévka

Suroviny: kachna, okurka čerstvá, cibulka jarní, pažitka, brambory, mouka polohrubá, kmín celý, sádlo husí, máslo, omáčka honsin, houby enoki

TopRecepty.cz

Chuťovka z pekinské kachny pro Valentina

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzD7