Chuťovka z pekinské kachny pro Valentina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 168 kJ / 1 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,50 g |
Tuky | 3,75 g |
Vláknina | 39,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 407,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pre Valentina, ktory ma rad kachny a nechce sa objest, ale si chce len pochutnat. Tu je taka mala vzorka -inspiracia vyborneho predjedla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2011 21:22
To bude dobrůtka...![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
+ Omáčku hoi sin jsem objevila poměrně nedávno = láska na první ochutnání. Ty houbičky vypadají úžasně, ještě jsem se s nimi nesetkala.
Opravdu moc pěkné, bod posílám předem.
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Opravdu moc pěkné, bod posílám předem.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
13. 2. 2011 20:49
moc pěkný recept![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 2. 2011 14:36
Nonyo, už jsi pro mě tak čitelná, že přesně vím dopředu, že je to tvůj recept
Na fotce hodně jedlé a pěkné, máš 7.boda
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 2. 2011 14:13
Jen pro info.
http://www.nasehouby.cz/houby/species_view.php?key...
Ty lokše jsou bramborové placky,že?
http://www.nasehouby.cz/houby/species_view.php?key...
Ty lokše jsou bramborové placky,že?
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
13. 2. 2011 14:10
Nádherný receptík.![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Penízovka sametonohá je zimní houba,která roste i u nás.Tady u tohoto receptu je asi trochu jiné modifikace,ale viděla jsem semínka Penízovky v prodeji,takže lze i vypěstovat.
Já bych použila Václavky.![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
13. 2. 2011 12:34
To je len ukazka ze kachna sa da jest aj inac,ako predjedlo s mierou . Neviem ako v Cechach ale na Slovensku su to uplne orgie v objedani a ludia koncia so zlcnikovymi zachvatmi.
Jasne ze si to nahradis tym co mas na sklade, europsku vokurku , judasove ucho atd.![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
PS: V azii sa jedia zakusky , kolace velmi malo tak sa viac koncentruju aj na komplikovanejsie predjedla.
Preto na Slovensku je 15 % obeznych a v Azii ani nie 5 %
Jasne ze si to nahradis tym co mas na sklade, europsku vokurku , judasove ucho atd.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
PS: V azii sa jedia zakusky , kolace velmi malo tak sa viac koncentruju aj na komplikovanejsie predjedla.
Preto na Slovensku je 15 % obeznych a v Azii ani nie 5 %
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
13. 2. 2011 11:48
No, pro mne uhorka grécka, cinska pažítka, omáčka hoisin a huby enoki rovná se sci-fi
, takže to asi neuvařím!!
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
13. 2. 2011 11:26
Velmi vkusné a estetické
, určitě výborné
+1
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 2. 2011 09:47
Pěkný receptík,krásné foto
+1
tak takové houby jsem ještě nikdy nejedla
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
13. 2. 2011 09:36
A to jsem si dosud myslela, že celkem znám houby ![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
V našich podmínkách by se asi dalo použít jidášovo ucho nebo hlíva, ne?
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
V našich podmínkách by se asi dalo použít jidášovo ucho nebo hlíva, ne?
13. 2. 2011 08:35
Nádhera, krásný recept![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
+, ukládám a udělám i bez Valentýna
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
13. 2. 2011 01:20
Inac tie hribky enoki sa volaju "Plamienka zimna" latinsky su "Flammulina velutipes.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: penízovka sametonohá recepty pekinská polévka penízovka sametonohá recept kachna na houbách pekinska polévka recept kachna foto pekynska kachna čína z kachny recepty z pekynské kachny kachna hoi sin enoki recept recept pekinska polevka enoki recepty recepty z kachny chutovky k prodeji příprava pekingské kachny recept pekinskou kachnu itesco recepty pekingska kachna vaření a recepty "kachna po pekinsku" pekýnská polévka
Suroviny: kachna, okurka čerstvá, cibulka jarní, pažitka, brambory, mouka polohrubá, kmín celý, sádlo husí, máslo, omáčka honsin, houby enoki
Chuťovka z pekinské kachny pro Valentina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nzD7
12 názorů