Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
petram uvařila 21. 10. 2015 17:10 Cizrnové "krutony" na salát nebo do polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 10. 2015 17:10 Cizrnové "krutony" na salát nebo do polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Bratislavské rolované plecko podle Pepy Nemravy: Šťavnaté maso se zeleninou připravíte snadno a pochutná si každý