KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
petram uvařila 21. 2. 2012 20:53 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 2. 2012 20:52 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 2. 2012 20:52 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 2. 2012 20:52 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vychytaná vajíčková pomazánka podle šéfkuchaře Hliněné bašty. Šmrnc jí dodávají kyselé okurky a pár kapek citronové šťávy