Nejlepší bublanina je nadýchaná, vláčná a nedrobí se. Stačí použít kvalitní suroviny a znát pár osvědčených rad a tipů
Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
petram uvařila 21. 2. 2012 20:53 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 2. 2012 20:52 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 2. 2012 20:52 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 2. 2012 20:52 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
„Březen vlhký, rmutný – sedlák smutný“ či „O svatém Řehoři mrazy vše umoří“ aneb Lidové pranostiky na březen