KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
petram uvařila 21. 2. 2012 20:53 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 2. 2012 20:52 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 2. 2012 20:52 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 2. 2012 20:52 Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vláčný karamelový koláč s tvarohem: Podle hrníčkového receptu se povede i začátečníkům a chutná skvěle
6 foto Orient Express slaví 150 let a je stále symbolem luxusu: Jízdenka stojí jako ojetý automobil, za kaviár v jídelním voze dáte 15 tisíc korun
Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku