Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Jituska uvařila 24. 7. 2009 06:56 Čočková polévka - rychlá, vydatná s chlebem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jituska uvařila 24. 7. 2009 06:56 Čočková polévka - rychlá, vydatná s chlebem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením